Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα Προϊόνταυφαντικός εξοπλισμός δοκιμής

Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  

καλής ποιότητας βιομηχανικός φούρνος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βιομηχανικός φούρνος για τις πωλήσεις
Έχουμε λάβει τις μηχανές χθες! Ήταν μεγάλο να συνεργαστεί με σας! Στη σύνδεση η thank-you επιστολή για σας και τον προϊστάμενο youк, ο οποίος υπογράφηκε από το CEO μου.

—— Барабан Григорий

Έχουμε ρίξει μια καλή ματιά στο glossmeter & συμπαθούμε τι βλέπουμε. Τα αποτελέσματα είναι respectably κοντά στη βαθμολόγηση προδιαγραφών. Το αγαπάμε.

—— Ζυθοποιός Dave

Έχουμε λάβει τη μηχανή, σας ευχαριστούμε για την ύπαρξη υπομονετικοί με με κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν έχω τη χρήση αυτό ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι εντάξει.

—— Jose Zikasky

Αγαπώ τη εξυπηρέτηση πελατών σας, γρήγορα απάντηση και ύπαρξη στοχαστικός όλη την ώρα. Η μηχανή παραδοθείσα εγκαίρως. Σας ευχαριστούμε.

—— Elizebath Roberts

Είμαι Online Chat Now

Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  

Κίνα Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος   προμηθευτής
Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος   προμηθευτής Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος   προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LIYI
Πιστοποίηση: CE ISO
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
μοντέλο: Ελαφρύ γραφείο χρώματος τεσσάρων χρώματος Εσωτερικό μέγεθος: 675*380*360mm
εξωτερικό μέγεθος: 710*420*570mm 30KG Μέγεθος συσκευασίας: 790*495*350mm 35KG

Γραφείο αξιολόγησης του χρώματος και ελαφριοί ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος/εξοπλισμός δοκιμής

 

Γραφείο αξιολόγησης του χρώματος πηγής φωτός έξι

 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: 675*455*415mm

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: 710*540*625mm 35KG

ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 795*620*350mm 42KG

 

 

 

Οδηγίες για την πηγή Llight

 

1. Φθορισμού διεθνές πρότυπο D65 6500K 2×18W

 

2. Φθορισμού ευρωπαϊκά TL84 4000K 2×18W, Ιαπωνία

 

3. Φθορισμού δροσερός άσπρος φθορισμού CWF 4200K 2×18W

 

4. Πυρακτωμένο ήλιος-Settting φως F/A 2700K 2×40W

 

5. Λαμπτήρας UV/υπεριώδους ακτίνας 1×20W φθορισμού

 

6. U30 3000K 2×18W φθορισμού άλλα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ κατάστημα

 

 

Γραφείο αξιολόγησης του χρώματος πηγής φωτός τέσσερα

 

 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: 675*380*360mm

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: 710*420*570mm 30KG

ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 790*495*350mm 35KG

 
 

 

Οδηγίες για την πηγή Llight

 

 

1. Φθορισμού διεθνές πρότυπο D65 6500K 2×18W

 

2. Φθορισμού ευρωπαϊκά TL84 4000K 2×18W, Ιαπωνία

 

3. Πυρακτωμένο ήλιος-Settting φως Φ 2700K 4×40W

 

4. Λαμπτήρας UV/υπεριώδους ακτίνας 1×20W φθορισμού

 

 

Οδηγίες για το γραφείο λαμπτήρων

 

 

1. Παρέχετε διάφορες πηγές φωτός, δηλ. D65, TL84, CWF, UV, F/A

 

2. Εφαρμόστε το μικροϋπολογιστή στο διακόπτη μεταξύ των πηγών φωτός γρήγορα.

 

3. Έξοχη λειτουργία συγχρονισμού για να καταγράψει το χρόνο χρήσης κάθε πηγής φωτός χωριστά.

 

4. Όλες οι συναρμολογήσεις είναι, εξασφαλίζοντας ποιότητα.

 

Περιγραφές:

Γραφείο αξιολόγησης του χρώματος, κατάλληλο για όλες τις βιομηχανίες και τις εφαρμογές όπου υπάρχει μια ανάγκη να διατηρηθεί η συνέπεια χρώματος και ποιότητα-π.χ. Αυτοκίνητος, κεραμική, καλλυντικά, τρόφιμα, υποδήματα, έπιπλα, knitwear, δέρμα, οφθαλμικός, βαφή, συσκευασία, εκτύπωση, μελάνια και κλωστοϋφαντουργικό προϊόν.

 

1. Δεδομένου ότι η διαφορετική πηγή φωτός έχει τη διαφορετική ακτινοβόλο ενέργεια, όταν φθάνουν στην επιφάνεια ενός άρθρου, διαφορετική επίδειξη χρωμάτων. Όσον αφορά τη διαχείριση χρώματος στη βιομηχανική παραγωγή, όταν συγκρίνει ένας ελεγκτής τη συνέπεια χρώματος μεταξύ των προϊόντων και των παραδειγμάτων, αλλά μπορεί να υπάρξει διαφορά μεταξύ της πηγής φωτός χρησιμοποιούμενης εδώ και της πηγής φωτός που εφαρμόζεται από τον πελάτη. Σε τέτοιο όρο, το χρώμα κάτω από τη διαφορετική πηγή φωτός διαφέρει. Φέρνει πάντα μετά από τα ζητήματα: Ο πελάτης κάνει την καταγγελία για τη διαφορά χρώματος απαιτεί ακόμη και για την απόρριψη των αγαθών, σοβαρά καταστρεπτικός την πίστωση επιχείρησης.

 

2. Για να επιλύσει το ανωτέρω πρόβλημα, ο περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος είναι να ελεγχθεί το καλό χρώμα κάτω από την ίδια πηγή φωτός. Παραδείγματος χάριν, η διεθνής πρακτική εφαρμόζει το τεχνητό φως της ημέρας D65 καθώς η τυποποιημένη πηγή φωτός για τον έλεγχο των αγαθών χρωματίζει.

 

3. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί η τυποποιημένη πηγή φωτός στη διαφορά χρώματος chenk στο καθήκον νύχτας.

Εκτός από την πηγή φωτός D65, TL84, CWF, οι UV, και πηγές φωτός F/A είναι διαθέσιμες σε αυτό το γραφείο λαμπτήρων για metamerism την επίδραση.

Απόδοση γραφείου λαμπτήρων

1. Τεχνητό φως της ημέρας Hepachromic που αναγνωρίζεται κοντά ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ, θερμοκρασία χρώματος 6500K.

 

2. Πεδίο φωτισμού: 750-3200 Λουξεμβούργο.

 

3. Το χρώμα υποβάθρου της πηγής φωτός είναι ουδέτερο γκρι της απορροφητικότητας. Σε χρησιμοποίηση του γραφείου λαμπτήρων, αποτρέψτε το εξωτερικό φως από την προβολή στο άρθρο που ελέγχεται. Μην τοποθετήστε οποιαδήποτε ήρεμα άρθρα στο γραφείο.

 

4. Παραγωγή metamerism της δοκιμής. Μέσω του μικροϋπολογιστή, το γραφείο μπορεί να μεταστρέψει μεταξύ των διαφορετικών πηγών φωτός πολύ στο λίγος χρόνο για να ελέγξει τη διαφορά χρώματος των αγαθών κάτω από τη διαφορετική πηγή φωτός. Κατά να ανάψει επάνω, αποτρέψτε το λαμπτήρα από τη λάμψη καθώς ο εγχώριος φθορισμού λαμπτήρας ανάβει.

 

5. Σωστά καταγράψτε το χρόνο χρήσης κάθε ομάδας λαμπτήρων. Ειδικά το standar dlamp D65 θα αντικατασταθεί μετά από να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 2.000 ώρες, η αποφυγή του λάθους προέκυψε από τον ηλικίας λαμπτήρα.

 

6. Η UV πηγή φωτός για τον έλεγχο του περιορισμού άρθρων φθορισμού ή της λεύκανσης της χρωστικής ουσίας, ή χρησιμοποιείται για να προσθέσει το UV στην πηγή φωτός D65.

 

7. Πηγή φωτός καταστημάτων. Oversea οι πελάτες απαιτούν συχνά άλλη πηγή φωτός για τον έλεγχο χρώματος. Παραδείγματος χάριν, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ πελάτες συμπαθούν CWF και τους ευρωπαϊκούς και πελάτες της Ιαπωνίας για TL84. Είναι επειδή εκείνα τα αγαθά είναι πωλημένα εσωτερικά και είναι κάτω από την πηγή φωτός καταστημάτων αλλά το μη εξωτερικό φως ήλιων. Γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές να χρησιμοποιηθεί η πηγή φωτός καταστημάτων για τον έλεγχο του χρώματος.

 

Οδηγίες λειτουργίας

 

1. βούλωμα ένα τέλος του ηλεκτροφόρου καλωδίου στην υποδοχή στην πίσω πλευρά του γραφείου λαμπτήρων και το άλλο τέλος στην ηλεκτρική πηγή ανεφοδιασμού (ο ηλεκτρικός ανεφοδιασμός πρέπει να συμμορφωθεί με την ονομαστική ηλεκτρική ενέργεια του γραφείου.) Αυτή τη στιγμή, η επίδειξη θα δώσει τις πληροφορίες που δείχνουν ότι η δύναμη είναι ανοικτή.

 

2. Πιέστε το «ON/OFF» πλήκτρο για έναν χρόνο και ο συγχρονισμός θα επιδείξει το συνολικό χρόνο υπηρεσιών αυτού του γραφείου λαμπτήρων.

 

3. Πιέστε το πλήκτρο D65 πάλι και το λαμπτήρα D65 αναμμένο επάνω. Ο συγχρονισμός θα επιδείξει το συνολικό χρόνο υπηρεσιών του λαμπτήρα D65. Σε περίπτωση να πιέσει το Φ, TL84, ή το UV πλήκτρο, η αντίστοιχη ομάδα λαμπτήρων αναμμένη επάνω. Και ο συγχρονισμός θα επιδείξει το συνολικό χρόνο υπηρεσιών αυτής της ομάδας λαμπτήρων. Σε περίπτωση χρησιμοποίησης δύο ή περισσότερων πηγών φωτός, πρόκειται ακριβώς να πιέσει δύο βασικές ή περισσότερα πλήκτρα.

 

4. Τεθειμένα άρθρα που ελέγχονται στο κέντρο του κατώτατου σημείου του γραφείου λαμπτήρων. Κατά τη σύγκριση του χρώματος δύο ή περισσότερων άρθρων, μην τους παρατηρήστε με την επικάλυψη, αλλά τους βάλτε στον παράλληλο γραφείων.

 

5. Πρόκειται approprate να παρατηρήσει το στόχο λογαριάζει αναφορικά με το φως ότι I.When προβάλλει στο άρθρο στη σωστή γωνία, ο ελεγκτής θα παρατηρήσει το άρθρο στη γωνία 45°.

 

6. Μετά από να εργαστεί, πιέστε το ON/OFF πλήκτρο δύναμη-μακριά. Δύναμη-από το γραφείο λαμπτήρων σε περίπτωση μακροπρόθεσμης όχι χρήσης.

 

Εγκαταστήστε το νέο σχήμα ΙΙ λαμπτήρων αναφορικά με ή τις οδηγίες που σημειώνονται στο κατώτατο σημείο του λαμπτήρα. Μην κάνετε το λάθος στον προσδιορισμό θέσης του λαμπτήρα. Μετά από να αντικαταστήσει, μηδέν ο χρόνος χρήσης του νέου λαμπτήρα (υπολογίστε το χρόνο από μηδέν) ως εξής: ανάψτε επάνω το νέο λαμπτήρα, επεκτείνετε το μικρό κατσαβίδι στην κεντρική τρύπα CLR και πιέστε το πλήκτρο (ο συγχρονισμός των λαμπτήρων αναμμένων επάνω δεν μηδενίζεται). Σημείωση: Μην πιέστε το πλήκτρο CLR σε περίπτωση μη αντικατάστασης του λαμπτήρα, αποφεύγοντας το μηδενισμό λάθους.

Ηλεκτρικές παράμετροι

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V, 50Hz

Δύναμη: λιγότερο από 300W

 

Συντήρηση γραφείου λαμπτήρων

1. Η περίοδος εξουσιοδότησης γραφείου λαμπτήρων είναι ένα έτος (ζημία ή ο λαμπτήρας του προσώπου η απρόσεκτη που γερνά δεν είναι σε αυτό το πεδίο).

 

2. Το αντικαταστήστε σε περίπτωση που ο εσωτερικός τοίχος του γραφείου λαμπτήρων είναι dirties. Το αντικαταστήστε σε περίπτωση που ο λαμπτήρας λειτουργεί τον πέρα-κανονικό χρόνο ή οι άκρες της είναι. Μπορούμε να παρέχουμε τις διάφορες τυποποιημένες συναρμολογήσεις όλη την ώρα (σημείωση: Η συναρμολόγηση θα συμμορφωθεί με τα σχετικά πρότυπα).

 

Περίπου το εργοστάσιό μας:

 

Το Dongguan Liyi που η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι μια υψηλή τεχνολογία υποστήριξε την παραγωγή-προσανατολισμένη επιχείρηση που ειδικεύεται να αναπτυχθεί, κατασκευή, που εμπορεύεται όλα τα είδη περιβαλλοντικού εξοπλισμού. Η επιχείρησή μας έχει τη προηγμένη τεχνολογία, το πεπειραμένο τεχνικό διοικητικό προσωπικό και το αποδοτικό επαγγελματικό προσωπικό υπηρεσιών, τη λεπτή ποιοτική διαχείριση και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Για να ενισχύσει την ποιοτική συνειδητοποίηση, το τέλειο σύστημα διαχείρισης, βελτιώνει την πίστωση προϊόντων, συναντά τους πελάτες που αυξάνουν τις απαιτήσεις, η επιχείρησή μας που παρουσιάζεται σε ISO9001: διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και αποκτηθείς το πιστοποιητικό: N0006997-1.

 

Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  Καθολική μηχανή δοκιμής CE ISO, γραφείο αξιολόγησης   του χρώματος   και ελαφρύς ελεγκτής αντιστοιχιών χρώματος  

 

Συσκευασία & ναυτιλία:

 

Έχουμε τους επαγγελματικούς εργαζομένους συσκευασίας για να συσκευάσουμε τα προϊόντα σας!

 

Συσκευασία:

 

1. Έξω συσκευάζοντας: Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής.

2. Εσωτερική συσκευασία: Με το προσεκτικό προϊόν περικαλυμμάτων ταινιών τεντωμάτων, σκληρός ξύλινος ισχυρός επίδεσμος board+ για να καθορίσει τις γωνίες.

3. Έλεγχος των ομάδων: Ειδικευμένο προσωπικό για να επιθεωρήσει και που ταξινομεί τα αγαθά σας.

 

Ναυτιλία:

 

Μπορείτε να διευκρινίσετε άλλες μεθόδους ναυτιλίας όπως η αεροπορική αποστολή, η FEDEX ή DHL. Θα σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής μετά από τη διαταγή παραλαβών ofyour. Είναι πιό προτιμητέο για σας να παρέχεις σε μας τον αριθμό απολογισμού FEDEX/DHL σας έτσι ώστε η δαπάνη παράδοσης μπορεί να χρεωθεί άμεσα από τον απολογισμό σας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Liyi Environmental Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sharrie Chen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Θαλάμου δοκιμής θερμοκρασία υγρασία

Πλαστική λαστιχένια προγραμματίσημη σταθερή μίμηση αιθουσών δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας φυσική

Αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμαντικής και υπερβολικά χαμηλής θερμοκρασίας για το εργαστήριο

Temp σταθερότητας προώθησης αιθουσών υγρασίας θερμοκρασίας χάλυβα αίθουσα υγρασίας για ηλεκτρονικό

βιομηχανικός φούρνος

Βιομηχανικός ξεραίνοντας φούρνος μεγάλης περιεκτικότητας ανεμιστήρων στροβίλων για προ να θερμάνει

Αυτόματος βιομηχανικός φούρνος θερμοκρασίας

Φούρνος κυκλοφορίας ζεστού αέρα για την επιτροπή αφής CMOS των οδηγήσεων, βιομηχανικός φούρνος μικροκυμάτων

UV επιταχυνόμενος ξεπερνώντας ελεγκτής

Αντίσταση υπεριώδους ακτινοβολίας επιταχυνόμενη να ξεπεράσει το καθολικό ελεγκτών

Αυτόματος έλεγχος επιταχυνόμενος να ξεπεράσει τον ελεγκτή για τη βιομηχανία μοτοσικλετών

UV επιταχυνόμενη μηχανή δοκιμής διάβρωσης υψηλής ακρίβειας για το πλαστικό

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Θαλάμου δοκιμής θερμοκρασία υγρασία προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2020 liyi-tech.com. All Rights Reserved. Developed by ECER