Αρχική Σελίδα Προϊόνταπλαστικός εξοπλισμός δοκιμής

Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa

Πιστοποίηση
Κίνα Dongguan Liyi Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Liyi Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε λάβει τις μηχανές χθες! Ήταν μεγάλο να συνεργαστεί με σας! Στη σύνδεση η thank-you επιστολή για σας και τον προϊστάμενο youк, ο οποίος υπογράφηκε από το CEO μου.

—— Барабан Григорий

Έχουμε ρίξει μια καλή ματιά στο glossmeter & συμπαθούμε τι βλέπουμε. Τα αποτελέσματα είναι respectably κοντά στη βαθμολόγηση προδιαγραφών. Το αγαπάμε.

—— Ζυθοποιός Dave

Έχουμε λάβει τη μηχανή, σας ευχαριστούμε για την ύπαρξη υπομονετικοί με με κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν έχω τη χρήση αυτό ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι εντάξει.

—— Jose Zikasky

Αγαπώ τη εξυπηρέτηση πελατών σας, γρήγορα απάντηση και ύπαρξη στοχαστικός όλη την ώρα. Η μηχανή παραδοθείσα εγκαίρως. Σας ευχαριστούμε.

—— Elizebath Roberts

Είμαι Online Chat Now

Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa

Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa
Plastic Pipe Hydrostatic Pressure Testing Machine 3 stations with 20Mpa
Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa

Μεγάλες Εικόνας :  Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LIYI
Πιστοποίηση: ISO , CE
Αριθμό μοντέλου: LY-3088
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: US$1999~9999
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση εξαγωγής polywood
Χρόνος παράδοσης: 5-15days
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100set το μήνα

Πλαστική μηχανή 3 δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική σταθμοί με 20Mpa

περιγραφή
Σειρά πίεσης: 0~10MPa (μπορεί να προσαρμόσει) σειρά ελέγχου του κιβωτίου νερού: RT~95C
Ψήφισμα πίεσης: 0.001Mpa Ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας: 0.5C
Σειρά συγχρονισμού: 0~9999.59 ώρες Ακρίβεια συγχρονισμού: 0,1%
Σταθμοί δοκιμής: 50 δρόμοι το πολύ-πολύ για την ενιαία μηχανή Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: AC220V
Σειρά σωλήνων δοκιμής: όλο το μέγεθος μπορεί να προσαρμόσει Σταθμός: 3
Υψηλό φως:

ο εξοπλισμός δοκιμής επιπτώσεις

,

Υλικό δοκιμής μηχάνημα

 

Πλαστικός εξοπλισμός δοκιμής ακρίβειας, πλαστική μηχανή δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική

 

 

Επισκόπηση προϊόντων
Η πλαστική μηχανή δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική είναι συμπαθητική στην εμφάνιση, smiple στη δομή και της υψηλής ακρίβειας και της σταθερότητας καθώς επίσης και εύκολος να λειτουργήσει, είναι αυτό είναι η απαραίτητη μηχανή δοκιμής για το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης ειδών ερευνητικών κέντρων και διοχετεύει με σωλήνες τους κατασκευαστές.

 

 

Σύμφωνα πρότυπα: ISO1167, ISO9080, EN921, ASTMD1598, ASTMD1599 ISO13479

 

 

Εισαγωγή απόδοσης:
1),   Η πλαστική μηχανή δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική κάθε δρόμος έχει μια «μονάδα ελέγχου μικροϋπολογιστών» (ο πραγματικός κλάδος έλεγχος-αποτρέπει από τον επηρεασμό όλων των δρόμων εάν χρήση που ένα σύνολο συστήματος ελέγχει πολλούς δρόμους και έχει πρόβλημα-τώρα μερικές χρήσεις οργάνων ένα σύνολο ελέγχων συστημάτων πολλοί δρόμοι) για να έχει τον έλεγχο μικροϋπολογιστών, και οι παράμετροι όπως την πίεση, ακρίβεια, χρόνος του δρόμου μπορούν να τεθούν και έλεγχος ανεξάρτητα στην περίπτωση του κλεισίματος υπολογιστών συστημάτων υψηλός-θέσης, πραγματικού - πίεση χρονικής επίδειξης, χρόνος, θέση (οκτώ) και να αποθηκεύσουν κάθε παράμετρο. (Σε περίπτωση που τα στοιχεία πίεσης έχασαν όταν υπολογιστής συστημάτων σε μη απευθείας σύνδεση-τώρα για μερικά όργανα, όταν ο υπολογιστής είναι σε μη απευθείας σύνδεση, δεν θα υπάρξει κανένα στοιχείο, κατά συνέπεια οι δοκιμές που γίνονται σε αυτήν την περίοδο είναι μάταια) συγχρόνως, κρίνετε τη θέση 8 δοκιμής, δηλ., άνοδος πίεσης, συμπλήρωμα πίεσης, αποσυμπίεση, πέρα από την πίεση, εργαζόμενος, τελειώστε, διαρροή και έκρηξη αυτόματος διακρίνετε τις χρονικές παραμέτρους όπως το «ατελέσφορο χρόνο» «αποτελεσματικού χρόνου δοκιμής» «υπόλοιπος χρόνος». Εν τω μεταξύ αυτόματος ρυθμίστε τη σχέση μεταξύ «θέτει το χρόνο» και ο «αποτελεσματικός χρόνος», επιτρέπει τη στάση δοκιμής αυτόματα όταν στην ο «» φθάνει «αποτελεσματικός χρόνος έθεσε το χρόνο» (σε περίπτωση που το σύστημα στάση «χρόνου ελαττωμάτων» και «ατελέσφορου χρόνου» προτού να φθάσει στο χρόνο κατά τη διάρκεια των νυχτών και των διακοπών).

 

2). Η μαγνητική βαλβίδα, κάθε δρόμος έχει δύο κλάδους. Χάρι στην προηγμένη μέθοδο πίεσης συγχρονίστε με τη Γερμανία και η Δανία, μια άνοδος πίεσης και μια ηλεκτρική βαλβίδα συμπληρωμάτων μπορούν αντίστοιχα να αλλάξουν τη λειτουργούντες συχνότητα και το χρόνο σύμφωνα με το πρόγραμμα και τη δοκιμή, έτσι ώστε το γρήγορο και ακριβές συμπλήρωμα πίεσης μπορεί να πραγματοποιηθεί για το μεγάλο δείγμα PE caliber. Κατά συνέπεια το όργανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως (σωλήνας PE r20-r630) και έχει την υψηλή ακρίβεια του ελέγχου πίεσης (ο ανώτερος to±1%, μέγιστο μπορεί να φθάσει σε ±0.001Mpa)

 

3). Ένα σύνολο σταθμού πίεσης νερού που εισάγεται από τη Δανία είναι ανώτερο από τη σπιτική αντλία δοκιμής πίεσης νερού και την υδραντλία κίνησης αερίου (αέριο χρήσης στο νερό κίνησης) που εξοπλίζονται από μερικές κατασκευές που έχει τη μεγάλες ροή και τη καλή απόδοση, καθώς επίσης και η μακρύτερη ζωή υπηρεσιών και χαμηλού θορύβου, και η αεραντλία δεν απαιτούνται.

 

4). Η πλαστική μηχανή δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική κάθε δρόμος έχει έναν αισθητήρα υψηλής ακρίβειας από το τμήμα διαστημικής ανάλυσης εγγυήσεων 0.001Mpa και η υψηλότερη ακρίβεια Τύπου μπορεί να φθάσει σε καθορισμένο value±0.001Mpa.

 

5). Η πλαστική μηχανή δοκιμής πίεσης σωλήνων υδροστατική κάθε δρόμος έχει επίσης πολλές μονόδρομες ρυθμίζοντας κοιλάδες σωλήνων.

 

6). Πολλαπλών γραμμών οθόνη ψηφιακής επίδειξης LCD, πολυ επικοινωνία αποθήκευσης (περιλάβετε τη δισκέτα αποθήκευσης του U), πιό εκτενές πρωτόκολλο, έτσι ώστε μπορεί να επικοινωνήσει με το PC, το PLC, την οθόνη αφής και πολύ άλλο τερματικό επίδειξης.

 

7). ένα σύνολο υπολογιστή εμπορικών σημάτων

 

 

Τεχνική παράμετρος
1, σειρά πίεσης της κύριας μηχανής: 0~10MPa (ρυθμίστε τυχαία)
2, σειρά ελέγχου του κιβωτίου νερού: αίθουσα temperature~95℃
3, ψήφισμα πίεσης της κύριας μηχανής: 0.001MPa
4, ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας του κιβωτίου νερού: ±0.5℃.
5, σταθερή σειρά πίεσης της κύριας μηχανής:<>
6, ομοιομορφία θερμοκρασίας του κιβωτίου νερού: ±0.5℃.
7, σταθερή ακρίβεια πίεσης της κύριας μηχανής: όχι χαμηλότερος από ±1%
 8, ψήφισμα θερμοκρασίας του κιβωτίου νερού: 0.1℃.
9, σειρά συγχρονισμού: 0~9999.59 ώρες
10, ακρίβεια συγχρονισμού: ≤0.1%
11, κιβώτιο νερού είναι εξοπλισμένα με τη συσκευή προστασίας βραχυκυκλώματος, το υλικό είναι ανοξείδωτο
12, πάχος στρώματος μόνωσης του κιβωτίου νερού:: παχύτερος από 83mm, thinner από 95 χιλ.
13, σταθμοί δοκιμής: 50 δρόμοι το πολύ-πολύ για την ενιαία μηχανή
14, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του συστήματος ελέγχου πίεσης: AC220V, 1.5kw
15, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του συστήματος ελέγχου θερμοκρασίας: AC380V, 18kw

 

 

Προδιαγραφές των σφιγκτηρών σωλήνων:  (Όλο το μέγεθος μπορεί να προσαρμόσει)

Προδιαγραφή

Μονάδα

Δ25

σύνολο

Δ32

σύνολο

Δ40

σύνολο

Δ50

σύνολο

Δ63

σύνολο

Δ75

σύνολο

Δ90

σύνολο

Δ110

σύνολο

Δ125

σύνολο

Δ160

σύνολο

Δ200

σύνολο

 

 

Σχετικά προϊόντα
Πληροφορίες επιχείρησης

Guangdong LIYI η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι μια υψηλή τεχνολογία υποστήριξε την παραγωγή-προσανατολισμένη επιχείρηση που ειδικεύεται να αναπτυχθεί, κατασκευή, που εμπορεύεται όλα τα είδη περιβαλλοντικού εξοπλισμού. Η επιχείρησή μας έχει τη προηγμένη τεχνολογία, το πεπειραμένο τεχνικό διοικητικό προσωπικό και το αποδοτικό επαγγελματικό προσωπικό υπηρεσιών, τη λεπτή ποιοτική διαχείριση και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Τα προϊόντα επιχείρησής μας κυρίως μιμήθηκαν τον περιβαλλοντικό ελεγκτή, τον πλαστικό και λαστιχένιο ελεγκτή κ.λπ. σε όλα τα είδη βιομηχανιών δοκιμής υλικών. Η βάση παραγωγής βρίσκεται στο κατασκευαστικό κέντρο Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα της χώρας. Προκειμένου να συντηρηθούν οι πελάτες μας καλύτερα από την άποψη της μείωσης των δαπανών και της πρόωρης παράδοσης, το 2005 είχαμε την οργάνωση ένα γραφείο σε Kunshan, επαρχία Jiangsu για την ανατολική Κίνα που εμπορεύεται και που συντηρεί.

Το Liyi εξετάζει τους πελάτες από περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές. Εν τω μεταξύ, είμαστε δεσμευμένοι να συνεργαστούμε με τους διαφορετικούς εμπόρους στις διαφορετικές χώρες και τις περιοχές προκειμένου να προσφερθεί η καλύτερη υπηρεσία. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε κάθε πελάτες να καθιερώσουν τα εργαστήρια δοκιμής για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων τους.

Η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να κρατά την πίστη. Συνδυάζουμε με τα διεθνή εξεταστικά πρότυπα και τα συγκεκριμένα αιτήματα των πελατών που μπορούν να καθιερώσουν ένα νέο έμβλημα στην κινεζική εξεταστική βιομηχανία.

Πλαστική μηχανή δοκιμής σωλήνων υδροστατική πίεση

Οι υπηρεσίες μας

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της επιχειρησιακής διαδικασίας, προσφέρουμε τη συμβουλευτική πωλώντας υπηρεσία.

 

1)Διαδικασία έρευνας πελατών:

Συζήτηση των απαιτήσεων εξέτασης και των τεχνικών λεπτομερειών, προτεινόμενα κατάλληλα προϊόντα στον πελάτη για να επιβεβαιώσει. Κατόπιν καταλληλότερη τιμή αποσπάσματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

2)Οι προδιαγραφές προσαρμόζουν τη διαδικασία:

Σχεδιασμός των σχετικών σχεδίων για να επιβεβαιώσει με τον πελάτη για τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις. Αναφορά προσφοράς photoes για να παρουσιάσει εμφάνιση proucts. Κατόπιν, επιβεβαιώστε την τελική λύση και επιβεβαιώστε την τελική τιμή με τον πελάτη.

3)Διαδικασία διαταγής:

Προσφέρουμε κάτω από τον επιχειρησιακό όρο:

Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW, DDP
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, HKD, CNY
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, πιστωτική κάρτα, PayPal, Western Union, μετρητά, μεταβίβαση
Κοντινότερος λιμένας: Το Shenzhen, Guangzhou, Σαγκάη, Qingdao, Tianjing ή

4)Διαδικασία παραγωγής και παράδοσης:

Θα παραγάγουμε τις μηχανές σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες απαιτήσεις PO. Προσφορά photoes να παρουσιαστεί διαδικασία παραγωγής.

Μετά από την παραγωγή τέρματος, προσφορά photoes στον πελάτη για να επιβεβαιώσει πάλι με τη μηχανή. Κατόπιν είναι κύριος της βαθμολόγησης εργοστασίων ή της βαθμολόγησης τρίτων (ως απαιτήσεις πελατών). Ελέγξτε και εξετάστε όλες τις λεπτομέρειες και τακτοποιήστε έπειτα τη συσκευασία.

Παραδώστε τα προϊόντα στον επιβεβαιωμένο χρόνο ναυτιλίας και ενημερώστε τον πελάτη.

5)Εγκατάσταση και μετά από την υπηρεσία πώλησης:

Καθορίζει την εγκατάσταση εκείνων των προϊόντων στον τομέα και την παροχή της υποστήριξης μεταπωλήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Liyi Environmental Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Victoria Li

Τηλ.:: +8613929216856

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα